Siteuri ponturi pariuri sportive cu predicții & pronosticuri

Dacă ești în căutarea de siteuri cu ponturi pariuri sportive, atunci ai ajuns exact unde trebuie. Mai jos, îți prezentăm cele mai bune pagini web și forumuri unde găsești predicții pronosticuri argumentate, care te ajută să fii pe plus pe termen lung.

Top 5 Siteuri cu ponturi pariuri sportive

1. PariuriX

Pariurix.com este cel mai vechi site de predicții de pe piață. De peste 15 ani, pe această platformă găsești informații structurate după cum urmează:

Biletul zilei
Cota 2
Case pariuri online – lista agențiilor de pariuri online, cu recenzie pentru fiecare
cazinouri – lista cazinourile online, cu recenzile pentru fiecare
Ponturi
Promoții
Clasamente
Editorial
Resurse
Discuții
Premii

Secțiunea care ne interesează cel mai mult, cea de ponturi. Pronosticurile sunt oferite de jurnaliști de sport cunoscuți, precum Grigore Cartianu, Florin Caramavrov, Alin Buzărin, Dan Ștefănescu, Marius Huțu sau Ionuț Angheluță, dar și de alți tipsteri cu experiență în domeniu. Fiecare pont este însoțit de o avancronică făcută în mod profesionist, în care sunt prezentate toate argumentele care conduc la pont.

Pe pagina principală este afișat bilanțul total (profit/pierderi) din fiecare lună a anului curent și cota medie a biletelor recomandate.

Dacă intri pe numele tipsterului, găsești bilanțul pe luna curentă. De asemenea, din meniu îți poți alege orice lună dorești pentru a-i vedea performanța sau te poți abona la acel tipster.

Foarte interesantă este și secțiunea de promoții, în care sunt semnalate oferte precum pariuri gratuite, pariuri fără risc sau suplimentări de câștig.

Proiectele Biletul zilei, Cota 2 și Pontul zilei au cele mai mari performanțe de pe piață.

2. Legalbet

„Să faci bani din pariuri sportive este o activitate foarte serioasă”, avertizează, încă de pe prima pagină, comentatorul sportiv Ion Alexandru, unul dintre cei mai cunoscuți tipsteri din echipa Legalbet.

Secțiunile site-ului sunt următoarele:

Case de pariuri
Bonusuri
Ponturi
Centrul de pariere
Experți
Bloguri
Cazinouri
Școala pariurilor

Ponturile nu beneficiază de avancronici detaliate, dar sunt însoțite de cele mai relevante statistici. Și acest site stă bine la capitolul transparență, secțiunea „Experți” fiind rezervată prezentării fiecărui tipster și performanței lui din ultima lună. Un alt jurnalist cunoscut care analizează meciuri aici este Silviu Tudor Samuilă.

3. Beturi

Beturi.ro este un alt site de top pe care găsești pronosticuri gratuite. Platforma are un meniu orizontal format din:

Ponturi Pariuri
Biletul Zilei
Cota 2
Meciuri Azi
Oferte
Free Bet
Top Case Pariuri
Top Casino
Recenzii.

Fiecare pont vine ca o concluzie, la finalul unei avancronici făcute în funcție de caracteristicile sportului. Aceste avancronici sunt prezente și în rubricile „Biletul zilei” și „Cota 2”, care au și un istoric în care poți vedea câte bilete au fost câștigate și câte au fost pierdute. „Neajunsul” este că nu există statistici ale tipsterilor.

4. Pontul-Zilei

Pontul-zilei.com are pe primul ecran pronosticul cu cele mai mari șanse de câștig din ziua respectivă, argumentat numai din punct de vedere statistic.

Celelalte secțiuni sunt următoarele:

Biletul zilei
Ponturi pariuri
Top case
Cazino
Promoții
Breaking News
Cota zilei
Agenții stradale

Interesant este că în rubrica „Biletul zilei” sunt mai multe propuneri de bilete, nu una singură. De exemplu, pentru ziua de 2 iulie 2023 erau șase bilete, printre care unul construit prin Bet Builder, unul cu SuperCote și unul cu cotă mare (92.00).

Dacă dai click pe numele tipsterului, poți vedea profitul/pierderile din luna curentă, din ultimele 30 de zile sau din ultimele 12 luni.

5. Biletul Zilei

Biletul-zilei.ro este un site de pronosticuri care a înregistrat o creștere impresionantă în ultimii ani. Sunt trimiteri către fiecare secțiune în meniul orizontal de pe prima pagină:

Meciul zilei
Pariul zilei
Pariuri sigure
Rezultate live
Pariuri sportive
Case de pariuri
Bonusuri pariuri

În subsolul ecranului principal sunt pronosticuri pentru partidele din ziua respectivă, însă fără argumentație. Dacă vrei, poți alege dintre ele pentru a alăcătui biletul zilei.

În secțiunile „Meciul zilei” și „Pariul zilei” găsești și avancronici ale jocurilor pentru care sunt postate ponturi, însă respectivele secțiuni nu mai sunt actualizate de mai mult timp.

Despre siteurile de ponturi / predicții

Aceste site-uri dețin și ele licență emisă de Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc (licență de gradul 2), care le autorizează să scrie despre industria jocurilor de gambling și să aibă parteneriate cu operatorii. Site-urile licențiate au câteva avantaje majore comparativ cu alte site-uri pe care sunt postate pronosticuri. Cel mai important avantaj este reprezentat de transparență, bilanțul real pe termen lung al fiecărui tipster fiind „la vedere”. Astfel, poți decide pe cine să urmărești.

Un al doilea avantaj este dat de veridicitatea și de neutralitatea informațiilor. Fiecare platformă de gambling este prezentată și cu bune, și cu rele, autorii recenziilor având experiență apreciabilă în domeniu. La rândul lor, sunt jucători. Un al treilea plus constă în bonusurile exclusive oferite utilizatorilor, care nu sunt afișate pe site-urile de jocuri de noroc.

Sursa principală de venit a acestor site-uri este reprezentată de comisioanele primite de la casele de pariuri și de la cazinourile online, din depunerile făcute de cei care își deschid cont prin intermediul link-urilor din articolele postate (afiliere). Vă prezentăm în continuare principalele site-uri de acest gen: