Site-uri Pariuri Virtuale Online

Din punct de vedere istoric, pariurile sunt pe piață de milenii. Atâta timp cât au existat oameni care fac sport, au existat și persoane care au pariat pe ei. Motivele pentru care oamenii pariază pe sport au fost întotdeauna aceleași; miza este atractivă, te distrezi și șansa de câștig este mare.

Site de pariuri
Bonus înregistrare
Activează
1750 RON bonus de bun venit
Activează bonus
500 RON pariu fără risc + 300 rotiri + 50 RON extra
Activează bonus
900 RON bonus de bun venit
Activează bonus
500 RON bonus de bun venit
Activează bonus
600 RON bonus de bun venit
Activează bonus
100% bonus până la 500 RON
Activează bonus
600 RON bonus de bun venit
Activează bonus

Ce sunt pariurile virtuale?

Potrivit statisticilor, s-a dovedit că pariurile virtuale sunt tot mai apreciate de jucătorii români, și de aceea în paragrafele ce urmează am să îți explic ce sunt acestea.

Pariurile sportive sunt o formă de joc care implică plasarea unui pariu pe rezultatul unui eveniment sportiv. Ideea principală a pariurilor sportive este de a câștiga bani suplimentari. Un pariu va avea două rezultate posibile. Fie câștigi un profit pe baza unei cote, fie pierzi pariul.

Pariurile virtuale au evoluat constant încă din primele zile, iar site-urile de pariuri au mai multe de oferit în prezent, față de cum era în trecut. Avantajele pariurilor online sunt vizibile, deoarece nu mai trebuie să te deplasezi și totul se face de la tine de acasă, de pe telefon sau desktop. Distracția și entuziasmul din mediul offline se află acum la tine acasă prin intermediul pariurilor virtuale.

Jocurile la care poți paria sunt:

 • Curse de cai;
 • Fotbal virtual;
 • Curse de câini online;
 • Curse moto virtuale;
 • Next Six;
 • Lucky X;
 • Tenis virtual.

În lista de mai jos, ți-am pus la dispoziție cele mai bune și populare jocuri sportive pe care poți paria.

Care sunt cele mai populare jocuri virtuale?

În primul rând, important este să înțelegi procesul jocului, astfel încât să poți câștiga bani ușor și rapid. Nu ai nevoie să știi scheme complexe sau cuvinte inutile. Ca și jucător ai nevoie de numere specifice, instrucțiuni clare și concise, dar și un indicator al nivelului de câștig pe care-l poți obține. În general, jocurile cu reguli simple și meciuri care oferă cote mari sunt cele mai interesante pentru un parior.

Lucky Six

Este un joc care a devenit foarte popular în lumea sporturilor online. Este ușor de utilizat, colorat și cu plăți bune. În acest joc, bilele numerotate cad la întâmplare din tamburul virtual și poți paria pe bile sau culori. Tragerea la sorți are loc la fiecare 5 minute.

Caracteristicile jocului Lucky Six
·       Opțiuni de pariere variate;
·       2 tipuri de Jackpot-uri;
·       48 de bile – 35 sunt folosite într-o rundă;
·       8 culori diferite;
·       Se rotește la fiecare 5 minute;
·       Disponibil 24/7.
Cererea pentru acest joc este foarte mare, datorită plăților și câștigurilor pe care le oferă. De aceea, experții în jocurile online susțin că Lucky Six este sigur, profitabil și ușor de înțeles.

Soccer Flash

Toată lumea iubește fotbalul, de aceea s-a și creat jocul Soccer Flash care include toate ligile fotbalului mondial. Spre deosebire de jocurile tradiționale de fotbal, în care plasezi un bet pe un meci, această variantă a fost îmbunătățită. Datorită acestui joc economisești timp grație coeficientilor reali și tipurilor de rate.

Curse de cai

Mii de curse se desfășoară în fiecare an pentru ca fiecare jucător să aibă șansa de a paria pe un anumit turneu. Milioane de persoane sunt pasionate și fascinate de cursele de cai. Dacă nu ești familiarizat cu terminologia, ca sfat este necesar să citești un ghid înainte de a plasa primul bet.

Plasarea unui pariu la cursele virtuale de cai depinde de o serie de factori, precum tipul de pariu și cotele. Însă, nu trebuie să-ți faci griji pentru că acestea sunt ușor de înțeles.

Cum se activează bonusurile la pariurile virtuale?

 1. Trebuie să-ți creezi un nume de utilizator și o parolă;
 2. Accesează secțiunea de plăți de pe pagina de pariuri;
 3. În secțiunea de plată trebuie să alegi ce sumă vrei să depui. Înainte de a confirma bonusul de bun venit trebuie să introduci un cod pentru a intra în posesia acestuia. Pentru unele pariuri virtuale codul se poate introduce automat, dar asta nu este valabil la toate bonusurile;
 4. După verificarea contului trebuie să te asiguri că ai primit codul corect pentru a confirma depunerea;
 5. În unele cazuri va trebui să oferi o dovadă de adresă și identificare pentru a revendica cu succes bonusul;
 6. După ce bonusul de înregistrare a fost securizat poți începe să pariezi;
 7. Bonusul poate să aibă restricții de cote atunci când vrei să plasezi un bet.

Acum că știi exact cum să obții un bonus pentru pariurile virtuale și care sunt cele mai populare jocuri, trebuie să-l alegi pe cel care se potrivește cel mai bine nevoilor tale. Noi ți-am pus la dispoziție cele mai bune cote și jocuri pe care poți paria cu încredere!