Site-uri pariuri curse de cai

Pariurile pe curse de cai sunt tot mai populare și în rândul românilor, atât în formula clasică, a evenimentelor desfășurate pe hipodrom, cât și în varianta sporturilor virtuale.

Atunci când sunt evenimente importante, agențiile de pariuri online importante includ în ofertele lor sportive și curse de cai, care sunt de patru tipuri: pe pistă dreaptă (pământ, iarbă sau zgură), curse cu sărituri (garduri sau alte obstacole), de anduranță (pe distanțe lungi) și cu hamuri (jocheul stă într-un vehicul de două roți atașat cu hamuri de cal).

Top site-uri de pariuri pentru curse de cai

Site de pariuri
Bonus înregistrare
Activează
1750 RON bonus de bun venit
Activează bonus
500 RON pariu fără risc + 300 rotiri + 50 RON extra
Activează bonus
900 RON bonus de bun venit
Activează bonus
500 RON bonus de bun venit
Activează bonus
600 RON bonus de bun venit
Activează bonus
100% bonus până la 500 RON
Activează bonus
600 RON bonus de bun venit
Activează bonus

În top 3 site-uri de pariuri sportive care oferă ocazional sau permanent pariuri pe curse de cai intră Betano, Unibet și Betfair. Betano este una dintre cele mai apreciate agenții licențiate de Oficiul Național pentru Jocurile de Noroc, impresionând prin numărul mare de sporturi oferite, asociate cu opțiuni de pariere diverse. Se poate paria pe curse de cai și din aplicația lansată de acest operator.

Unibet este și ea una dintre casele de pariuri online de top, oferind pariuri pe multe discipline sportive și, mai ales, evenimente în video streaming live. Clienții din România ai acestui operator pot paria pe majoritatea curselor de cai din UK și Irlanda. Se poate miza win or each way (explicăm această noțiune mai jos) la majoritatea curselor, cu transmisiuni în direct la anumite evenimente, plus multe alte tipuri de pariuri diferite (pariuri pre-cursă, pariuri speciale pe jocheu și antrenor).

Betfair este o agenție înființată în Marea Britanie, așadar nu se putea ca din ofertă să lipsească un sport atât de drag englezilor. Cursele de cai au o secțiune permanentă pe platforma acestei agenții, fiind oferite curse din UK și Irlanda (din zece în zece minute), Argentina, Australia, Chile, Germania, Spania, Franța, Japonia, Noua Zeelandă, Singapore, SUA, Uruguay și Africa de Sud.

Tipuri de pariuri pe curse de cai

Iată care sunt cele mai populare tipuri de pariuri pe curse de cai:

Pariuri antepost – sunt plasate pe câștigător, înainte de startul cursei. La unele agenții, un pariu antepost pe un cal care nu ia startul în cursă este declarat pierdut, în timp ce la altele este rambursată miza;

Pariuri each-way – această opțiune are o însemnătate diferită în funcție de numărul de participanți la cursă (nu există pentru cursele cu 2-4 participanți). Astfel, prin „E/W” se mizează că un cal va termina pe locurile 1-2 pentru 5-7 participanți / pe locurile 1-3 pentru 8-15 participanți / pe 1-4 pentru minim 16 participanți;

Pariu cover două locuri – este câștigător în cazul în care calul pe care ai pariat termină pe oricare dintre primele două locuri;

Forecast – trebuie indicați primii doi cai care termină cursa, în ordine exactă;

Reverse Forecast – trebuie indicați primii doi cai care termină cursa, în orice ordine;

Tricast – trebuie indicați primii trei cai care termină cursa, în ordine exactă;

Reverse Tricast – trebuie indicați primii trei cai care termină cursa, în orice ordine.

Este important de precizat că pentru o cursă de cai există două cote între care poți opta: cota fixă, oferită cu mult timp înainte de eveniment, și „starting price”, cota oferită în momentul startului cursei. Unii operatori oferă numai „startig price”, cu maxim 15 minute înainte de momentul în care caii pleacă de pe loc.

Dacă vrei să pariezi pe acest sport, îți recomandăm să ai în vedere următoarele recomandări ale jucătorilor cu experiență:

– ține cont de suprafața pe care se aleargă – Unii cai se descurcă mai bine pe iarbă, în timp ce alții preferă pământul, iar alții zgura. Îți poți da seama de preferințe studiind statistica;
– depistează favoriții care sunt în eclipsă de formă – pentru cursele de cai, agențiile de pariuri obișnuiesc să stabilească favoriți falși prin acordarea celei mai mici cote unui cal care, în mod normal, nu ar avea șanse să câștige. Dacă urmărești multe curse, îți poți da seama de această capcană. Totuși, și favoriții „adevărați” pot trece prin perioade mai proaste, evidente prin prisma rezultatelor din ultimele curse;
– ai grijă la caii fără calități de lideri – unii cai nu se pot detașa ca lideri pentru că pur și simplu le place să alerge în grup, în timp ce alți cai nu se simt bine dacă nu au în față alt concurent, care „să îi arate drumul”.

Analizează bine fiecare cursă și asigură-te că pariezi pe cel mai bun și mai în formă cal!