Case de pariuri din străinătate | Siteuri Internaționale

Cauți case de pariuri internaționale disponibile în România sau locuiești în străinătate și nu știi unde să pariezi? În acest articol găsești recomandări de siteuri disponibile în România, dar și în străinătate. Îți prezentăm întâi topul siteurilor în România, iar apoi vei găsi recomandări și pentru țări precum Anglia, Germania, Olanda etc.

Casă de pariuri
Bonus înregistrare
Activează
100% bonus până la 1000 RON

Deținut de 888 Holdings din UK.

Activează bonus
100% bonus până la 300 RON

Deținut de Kindred Group din Suedia.

Activează bonus
100% bonus până la 500 RON

Deținut de Kaizen Gaming din Grecia.

Activează bonus
100% bonus până la 555 RON

Deținut de Entain Group din UK.

Activează bonus
Pariuri fără risc până la 500 RON

Deținut de Flutter Entertainment din UK.

Activează bonus

Dacă nu ești în România, ci locuiești sau călătorești în străinătate și vrei să vezi ce case de pariuri sportive online poți folosi, îți prezentăm în continuare siteuri de pariuri internaționale ce sunt accesibile complet legal, ce bonusuri de bun venit poți activa și ce metode de depunere și retragere există în funcție de țara în care te afli.

Este important să știi că majoritatea țărilor din Europa au reguli specifice pentru piața de jocuri de noroc online, iar casele de pariuri sunt licențiate și supravegheate de entități precum ONJN în România, UKGC în Anglia sau Spelinspektionen în Suedia. Partea bună pentru românii din străinătate este că unele siteuri ce activează în acest domeniu de peste 20 de ani sunt licențiate atât în România, cât și în țările unde cei mai mulți români pleacă în străinătate, precum UK, Germania, Olanda sau Danemarca.

Mai jos vei găsi o listă cu cele mai bune case de pariuri internaționale în funcție de țara unde vrei să pariezi. Fiecare dintre aceste siteuri este licențiat inclusiv în România de către Oficul Național pentru Jocuri de Noroc.

Case de pariuri Anglia (UK)

Casele de pariuri sportive online din Anglia sunt licențiate de UKGC (UK Gambling Commission) și oferă de obicei bonusuri sub formă de pariuri fără risc. Condițiile de rulaj sunt foarte atractive, deoarece competiția între siteuri este foarte mare și fiecare încearcă să atragă jucători prin promoții cât mai ușor de activat. Toate metodele de plată sunt acceptate, de la portofele virtuale la carduri, transfer bancar și chiar și monede virtuale. Moneda folosită este lira sterlină și nu există niciun impozit pe câștigurile din pariuri.

Casă de pariuri UK
Bonus înregistrare
Activează
£100 în Free Bet-uri
Activează bonus
£30 în Free Bet-uri
Activează bonus
£40 în Free Bet-uri
Activează bonus
£10 în Free Bet-uri
Activează bonus
£30 în Free Bet-uri
Activează bonus

Case de pariuri Germania

Germania a început procesul de reglementare a legislației pentru siteurile de jocuri de noroc, iar primele case de pariuri deja au primit o licență și activează complet legal. Până mai recent, companiile internaționale puteau accepta jucători din Germania atât timp cât ele nu se aflau fizic acolo. Acum însă totul a devenit legal și agențiile licențiate nu mai activează în așa zisă zonă “gri”. Siteurile nemțești acceptă orice metodă de plată populară precum card, Paypal, Skrill, Paysafecard sau transfer bancar, moneda fiind euro. Promoțiile oferite de casele de pariuri din Germania pentru cienții noi sunt fie pariuri fără risc, fie 2x sau chiar 4x bonus la prima depunere.

Casă de pariuri Germania
Bonus înregistrare
Activează
200% bonus până la €100
Activează bonus
100% bonus până la €100
Activează bonus
100% bonus până la €100
Activează bonus
100% bonus până la €50
Activează bonus

Case de pariuri Belgia

În Belgia există o singură agenție internațională ce activează legal și este licențiată și de ONJN. Este vorba despre Unibet, care oferă constant promoții cu cote mărite, deoarece bonusurile de bun venit nu sunt acceptate de autoritățile belgiene. Belgia este și printre puținele țări care monitorizează activ unde siteurile folosite de jucători, fapt pentru care nu vă recomandăm să vă riscați să încercați case de pariuri sportive interzise.

Casă de pariuri Belgia
Bonus înregistrare
Activează
Oferte cu cote mărite
Activează bonus

Case de pariuri Austria

Austria este un adevărat hub al industriei de gambling din Europa, cele mai valoroase companii și provideri fiind începute aici. Chiar dacă majoritatea au început targetând piața din Germania, care este mult mai mare, Austria a oferit un cadru mult mai prietenos pentru companiile de jocuri de noroc față de țara vecină. În acest moment, avem două siteuri disponibile atât în România, cât și în Austria, Unibet și 888sport. Bonusurile de bun venit sunt destul de generoase, de la 2x până la 4x valoarea primei depuneri.

Casă de pariuri Austria
Bonus înregistrare
Activează
400% bonus până la €50
Activează bonus
100% bonus până la €100
Activează bonus

Case de pariuri Olanda

Olanda este o altă țară ce lucrează la o nouă legislație pentru jocurile de noroc online, iar până atunci românii de acolo pot paria la Unibet și Betfair complet legal, cele două case de pariuri anunțându-și intenția de a obține și o licență în momentul în care există un cadru complet reglementat. Moneda pentru depozite și retrageri este bineînțeles euro, iar metodele clasice ca plățile prin card, transfer bancar sau e-walleturi sunt acceptate de ambele siteuri. Jucătorii noi pot primi ca bonus de bun venit free bet-uri sau dublul primului depozit, după cum arată tabelul de mai jos:

Casă de pariuri Olanda
Bonus înregistrare
Activează
€100 în Free Bet-uri
Activează bonus
100% bonus până la €50
Activează bonus

Case de pariuri Danemarca

Danemarca a atras din ce în ce mai mulți români în ultimii ani, atât la muncă, cât și la studii. Vestea bună e că piața este reglementată și extrem de atractivă pentru casele de pariuri internaționale, iar bonusurile oferite sunt printre cele mai simple de activat din Europa. Sunt acceptate majoritatea metodelor de plată pentru a face depuneri și retrageri, iar moneda folosită este coroana daneză.

Casă de pariuri Danemarca
Bonus înregistrare
Activează
100% bonus până la 1000 DKK
Activează bonus
100% bonus până la 1000 DKK
Activează bonus