Case de pariuri din străinătate | Siteuri Internaționale

Locuiești sau călătorești în străinătate și vrei să vezi ce case de pariuri sportive online poți folosi? Recomandările noastre te vor ajuta să afli ce siteuri de pariuri internaționale sunt accesibile complet legal, ce bonusuri de bun venit poți activa și ce metode de depunere și retragere există în funcție de țara în care te afli.

Este important să știi că majoritatea țărilor din Europa au reguli specifice pentru piața de jocuri de noroc online, iar casele de pariuri sunt licențiate și supravegheate de entități precum ONJN în România, UKGC în Anglia sau Spelinspektionen în Suedia. Partea bună pentru românii din străinătate este că unele siteuri ce activează în acest domeniu de peste 20 de ani sunt licențiate atât în România, cât și în țările unde cei mai mulți români pleacă în străinătate, precum UK, Germania, Olanda sau Danemarca.

Mai jos vei găsi o listă cu cele mai bune case de pariuri internaționale în funcție de țara unde vrei să pariezi. Fiecare dintre aceste siteuri este licențiat inclusiv în România de către Oficul Național pentru Jocuri de Noroc.

Case de pariuri Anglia (UK)

Casele de pariuri sportive online din Anglia sunt licențiate de UKGC (UK Gambling Commission) și oferă de obicei bonusuri sub formă de pariuri fără risc. Condițiile de rulaj sunt foarte atractive, deoarece competiția între siteuri este foarte mare și fiecare încearcă să atragă jucători prin promoții cât mai ușor de activat. Toate metodele de plată sunt acceptate, de la portofele virtuale la carduri, transfer bancar și așa mai departe. Moneda folosită este lira sterlină și nu există niciun impozit pe câștigurile din pariuri.

Case de pariuri Germania

Deoarece Germania este în curs de reglementare a legislației pentru siteurile de jocuri de noroc, nu există încă un proces prin care casele de pariuri online pot obține o licență. Momentan companiile internaționale pot accepta jucători din Germania atât timp cât ele nu se află fizic acolo. Ele acceptă orice metodă de plată populară precum card, Paypal, Skrill, Paysafecard sau transfer bancar, moneda fiind euro. Promoțiile oferite de casele de pariuri din Germania pentru cienții noi sunt fie pariuri fără risc, fie 2x sau chiar 4x bonus la prima depunere.

Case de pariuri Olanda

Olanda este o altă țară ce lucrează la o nouă legislație pentru jocurile de noroc online, iar până atunci românii de acolo pot paria la Unibet și Betfair complet legal, cele două case de pariuri anunțându-și intenția de a obține și o licență în momentul în care există un cadru complet reglementat. Moneda pentru depozite și retrageri este bineînțeles euro, iar metodele clasice ca plățile prin card, transfer bancar sau e-walleturi sunt acceptate de ambele siteuri. Jucătorii noi pot primi ca bonus de bun venit free bet-uri sau dublul primului depozit, după cum arată tabelul de mai jos:

Case de pariuri Danemarca

Danemarca a atras din ce în ce mai mulți români în ultimii ani, atât la muncă, cât și la studii. Vestea bună e că piața este reglementată și extrem de atractivă pentru casele de pariuri internaționale, iar bonusurile oferite sunt printre cele mai simple de activat din Europa. Sunt acceptate majoritatea metodelor de plată pentru a face depuneri și retrageri, iar moneda folosită este coroana daneză.