Siteuri de Poker Online Legale în Romania

Pokerul este foarte popular în România, iar siteurile online licențiate importante îi acordă atenția cuvenită. În acest articol îți vom spune unde poți juca poker pe bani reali pentru a beneficia de cea mai tare experiență, exact ca un profesionist.

Ce jucător de poker nu se visează în locul lui Daniel Negreanu? „The Kid” a câștigat până acum peste 46 de milioane de dolari din premii. Totuși, îți recomandăm să rămâi cu picioarele pe pământ. Intră în camerele de poker strict pentru distracție. Eventualii bani câștigați să fie doar un „bonus”. Iată care sunt cele mai indicate site-uri de poker pe bani reali, unde poți îmbina relaxarea cu profitul:

Site de poker
Bonus înregistrare
Activează
Până la €200 + €10 la Unibet Open
Activează bonus

Top siteuri de poker online pe bani reali

Unibet Poker

Unibet este de top indiferent că vorbim despre pariuri sportive, poker, bingo sau alte jocuri de cazino. Site-ul este operat de Unibet Germany Ltd, operatorul fiind printre primii care au obținut licența ONJN. Poți juca poker fie descărcând softul de pe site, fie dând click pe „Joacă acum”, în secțiunea specială.

Dacă îți deschizi cont, primești bonus de 100% din prima depunere până la 1.000 RON. Banii pot fi folosiți și în secțiunea de poker, ce deține camere în care aliasul și avatarul pot fi schimbate de trei ori pe zi. Nu sunt oferite programe de existență, însă în dreapta ecranului se află niște ghiduri de poker. Tot acolo sunt și informații despre ofertele promoționale și despre turneele din această secțiune.

Apropo de turnee, acestea pot fi accesate din rubrica specială și sunt de mai multe feluri: freezeout, multi-buy, freeroll, garantate (GTD), sateliți, recompensă și Pot Limit Omaha (PLO).

Ești recompensat cu bani, tichete, bonusuri și avatare personalizate, precum și cu pachete pentru Unibet Open, în funcție de punctele acumulate la turnee. Poți juca atât de pe PC, cât și prin intermediul aplicației Unibet pentru dispozitive mobile, sau din browser. În același timp, sunt și oferte pentru clienții existenți. În momentul scrierii acestor rânduri, cine joacă poker cu King of Flips poate câștiga un pachet Unibet Open de 2.000 de euro.

Poți urmări transmisiuni săptămânale de poker pe canalul creat de operator pe platforma de streaming Twitch, cu strategii, analize, turnee şi premii. Toate evenimentele Unibet Open sunt transmise în direct pe Twitch.

Pokerstars

Este una dintre platformele de poker recomandate, avându-l printre amabasadori pe Neymar, fotbalistul brazilian care deține recordul celui mai scump tranfer (222 de milioane de euro, de la FC Barcelona la PSG).

Meniul din secțiunea dedicată acoperă tot ce te-ar putea interesa: cum se joacă (sunt explicate regulamentele principalelor variante de poker), turnee, poker live și Team PokerStars (sunt prezentați jucătorii de succes cooptați în echipa operatorului).

Playgg

Este o platformă dedicată în exclusivitate jucătorilor de poker. Pe lângă promoții, turnee și echipa PlayGG, pe site găsești jocuri exclusive: AoF Sit & Go, All-In or Fold, Battle Royale, Spin & Gold, Flip & Go, Rush & Cash. Foarte interesant este și blogul asociat, în care sunt făcute postări despre turnee, despre fapte diverse și povești din poker, cu ghiduri și noutăți din domeniu.

Dacă te loghezi în cont și revendici premiul, poți beneficia de o recompensă în fiecare zi. Nu rata șansa de a juca poker gratis!

Netbet poker

Netbet are un Club VIP pentru jucătorii fideli, care beneficiază de acces la turneele freeroll exclusive. Acolo, poți câștiga puncte pe care să le transformi în premii în Magazinul Clubului. Sunt cinci niveluri care pot fi atinse succesiv: bronz, argint, aur, platină și diamant. Evident, un nivel mai avansat înseamnă recompense mai mari. Dacă ești începător, nu juca până nu parcurgi tot ce scrie în secțiunea „Academia de poker”: reguli, noțiuni de bază despre turnee și glosar de poker.

Distracție maximă la poker!