Cod promoțional Betano: Bonus 500-1000 RON & Rotiri Gratuite

Profită acum de pachetul Betano pentru clienții noi! Citește mai departe pentru a vedea tot ce ai de făcut, pas cu pas, pentru a avea parte de mai multă distracție activând bonusul Betano la depunere de până la 500 RON pentru pariuri sportive/până la 1.000 RON la cazino/până la 500 RON pentru pariuri sportive și cazino, precum și bonusul Betano fără depunere de 42 RON pentru pariuri sportive/de 199 de rotiri gratuite pentru cazino.

Activează bonus

Tutorial activare bonus Betano & Cod promoțional

Pentru a beneficia de ofertele promoționale marca Betano, trebuie mai întâi să îți deschizi cont prin intermediul ACESTUI LINK. Formularul de înscriere este accesat printr-un simplu click pe butonul „Înregistrare”. Este vorba despre un formular cu trei secțiuni:

Secțiunea 1: Adresa de email, prenume, nume, data nașterii, gen, echipă favorită;
Secțiunea 2: Țara de reședință, adresa și numărul de telefon, numele de utilizator, parolă, cod promoțional.

Pentru a beneficia de 42 RON sub formă de pariu gratuit fără depunere, în câmpul cod promoțional completezi codul „FOTBAL42”.

În cazul în care dorești să activezi cele 199 de rotiri gratuite fără depunere, valabile pentru „Book of Oz”, scrii codul promoțional „OZWIZ”

Secțiunea 3: Cetățenie, CNP. Tot în această secțiune trebuie să confirmi că ai 18 ani împliniți și să bifezi căsuța prin care ești de acord să primești actualizări cu privire la oferte și bonusuri. Fără această bifă, nu se activează nicio promoție.

Bonus betano la depunere: 500-1000 RON

Bonusul dorit trebuie ales în momentul efectuării primei depuneri pe Betano.

Bonus Betano la depunere – sport

Dacă ai selectat acest bonus, beneficiezi de un bonus de 100% din prima depunere, până la 500 RON. Depunerea minimă eligibilă este de 25 RON.

Suma primită cadou este transferată în balanța cash după efectuarea unui rulaj de x10, prin bilete plasate în secțiunile pariuri sportive și/sau sporturi virtuale, cu cote minime de 1,65 per selecție.

Nu sunt luate în considerare biletele care conțin selecții Marjă 0% (MegaCote), cele închise cu CashOut, cele anulate, pariurile contradictorii. De asemenea, nu sunt eligibile pentru rulaj pariurile care conțin următoarele piețe: șansă dublă și scor corect (indiferent de sport), pariurile pe handicap (fotbal, rugby, handbal, hochei și fotbal american), pariurile pe diferența de scor (fotbal, hochei și baseball), piețe asiatice.

Ai la dispoziție 90 de zile să efectuezi rulajul, din momentul creditării bonusului în cont.

Bonus Betano la depunere – cazino

Dacă ai selectat acest bonus, beneficiezi de un bonus de 100% din prima depunere, până la 1.000 RON. Depunerea minimă eligibilă este de 25 RON.

Pentru a putea retrage bonusul, trebuie să rulezi suma x25 în secțiunile Sloturi și/sau Pariuri Loto sau de x250 la jocuri de masă electronice și/sau live. Rulajul trebuie făcut în 7 zile de la creditarea bonusului în cont.

Trebuie să ții cont că jocurile au pondere diferită în calcularea rulajului: sloturile și pariurile loto contribuie cu 100% (pariezi 100 RON, rulezi 100 RON), pe când jocurile de masă (blackjack și ruletă) contribuie cu 10% (pariezi 100 RON, rulezi de fapt doar 10 RON).

Bonus Betano la depunere – sport și cazino

Dacă ai selectat acest bonus, beneficiezi de un bonus de 100% din prima depunere, până la 500 RON. Depunerea minimă eligibilă este de 25 RON.

Banii bonus sunt transformați în cash printr-un rulaj x10 la pariuri sportive și/sau virtuale sau x25 la sloturi și/sau Loto, în termen de 90 de zile.

Biletele plasate în secțiunile pariuri sportive și/sau sporturi virtuale trebuie să aibă cote minime de 1,65 per selecție. Nu sunt luate în considerare biletele care conțin selecții Marjă 0% (MegaCote), cele închise cu CashOut, cele anulate și pariurile contradictorii. De asemenea, nu sunt eligibile pentru rulaj pariurile care conțin următoarele piețe: șansă dublă și scor corect (indiferent de sport), pariurile pe handicap (fotbal, rugby, handbal, hochei și fotbal american), pariurile pe diferența de scor (fotbal, hochei și baseball) și piețele asiatice.

Biletele plasate pe sporturi și/sau pe virtuale au pondere de 100% în calcularea rulajului (mizezi 100 RON, rulezi 100 RON), în timp ce mizele plasate la sloturi și/sau loto au pondere de 40% (mizezi 100 RON, rulezi doar 40 RON).

Reguli valabile pentru toate cele trei opțiuni

– Oferta nu se activează dacă depui bani prin Skrill sau Neteller.
– Fondurile cash sunt folosite cu prioritate atunci când pariezi, înaintea fondurilor bonus.

Bonus Betano fără depunere: 42 RON/199 de rotiri gratuite

Alegi una dintre cele două oferte (valabile până la 31 august) în momentul înregistrării, prin introducerea codului promoțional, așa cum ai putut citi în secțiunea rezervată deschiderii contului.

Pariul gratuit în valoare de 42 RON este creditat în cont în ziua următoare după înscrierea pe platformă și poate fi folosit pe un bilet cu cota minimă 4.00. Dacă este câștigător, primești în cont profitul (câștig minus miză), în balanța cash.

Rotirile gratuite sunt primite a doua zi după deschiderea contului. Ele sunt valabile 7 zile, pot fi folosite doar la slotul „Book of Oz” și au valoarea de 0,10 RON fiecare. Câștigurile generate sunt în bani reali, adică pot fi retrase imediat.