Site-uri pariuri sportive cu bonus fără depunere & Rotiri gratuite

Agențiile de pariuri sportive se întrec în oferte de bun venit pentru clienții noi. Dintre toate, cele mai apreciate sunt bonusurile fără depunere, primite de jucători doar pentru că se înregistrează pe site. Recompensele sunt acordate fie la activarea contului, fie la validarea telefonului, fie la verificarea identității.

Site de pariuri
Bonus înregistrare
Activează
100 rotiri gratuite fără depunere
Activează bonus
75 rotiri gratuite fără depunere
Activează bonus
66 rotiri gratuite fără depunere
Activează bonus

Printre siteurile de pariuri cu bonus fără depunere se numără Las Vegas, Conticazino și Gets Bet.

Ce trebuie să știi despre bonusurile fără depunere

Bonusurile fără depunere la pariuri sportive constau în fonduri suplimentare sau în pariuri gratuite. Unele sunt activate automat, în timp ce pentru altele este necesară folosirea unui cod promoțional în momentul înregistrării. Spre deosebire de celelalte oferte de bun venit, aceste bonusuri au valoare fixă, pentru că nu depind de o sumă depusă.

Sunt și agenții care oferă fonduri sau pariuri gratuite cash. Cu alte cuvinte, banii primiți sau profitul Free Bet-ului (câștig minus miză) intră direct în balanța reală a contului (pot fi retrase pe loc). Acestea sunt de departe cele mai avantajoase promoții.

În schimb, pentru a retrage fondurile suplimentare sau profitul obținut din pariurile gratuite bonus trebuie să îndeplinești anumite cerințe de rulaj. Este important să citești cu atenție secțiunea „Termeni și condiții” a fiecărei oferte promoționale.

De exemplu, primești 40 RON bonus după verificarea identității. Pentru a transforma banii bonus în cash, trebuie să îi mizezi de 10 ori, prin bilete single sau acumulator cu cota minimă 1.60 per selecție, în termen de 15 zile, doar pe piețe din fotbal. Pariurile închise cu Cash Out și cele în sistem nu sunt luate în considerare.

Am cuprins în acest exemplu cele mai importante elemente asociate cu rulajul unui bonus fără depunere:

– condiția care trebuie îndeplinită pentru primirea banilor;
– valoarea bonusului;
– de câte ori trebuie mizată suma primită;
– tipurile de pariu eligibile;
– tipurile de pariu care nu sunt luate în considerare;
– cotele minime pe care poate fi efectuat rulajul;
– piețele eligibile;
– cât timp ai la dispoziție pentru a face rulajul.

Sfaturi pentru cum să folosești bonusul fără depunere după încasare

Din start, trebuie spus că orice bonus fără depunere reprezintă un câștig. Chiar dacă nu reușești să îl transformi în cash, rămâi cu distracția de care ai parte în timp ce pariezi ca să faci rulajul. Totuși, este și mai bine să îmbini plăcutul cu utilul, adică să bagi banii în buzunar.

Iată cum îți recomandăm să procedezi pentru a-ți mări șansele de a îndeplini cerințele de rulaj:

– Fă-ți mai întâi un plan în funcție de suma pe care trebuie să o mizezi în total și în funcție de intervalul de timp pe care îl ai la dispoziție. Nu te grăbi să faci rulajul repede, dacă nu sunt meciuri din competițiile pe care le urmărești;
– Dacă există această posibilitate, plasează pariuri live. De obicei, în timpul „live-urilor” apar cele mai multe pariuri de valoare;
– Joacă numai pariuri single, chiar dacă sunt eligibile și biletele de tip acumulator;
– Nu te crampona în cota minimă eligibilă. Deși sunt luate în considerare și pariurile cu cota 1.60, încearcă să găsești bilete cu cota 1.70-1.90.
– Axează-te pe opțiunile de pariere de pe piața „goluri”. În general, aceste pariuri au șanse mai mari de reușită decât cele plasate pe piața „rezultat final”.