Betano Bonus fără depunere: Free Bet & Rotiri gratuite

Trăiește vibe-ul distracției cu Betano și cu până la 700 de rotiri gratuite + pariuri gratuite fără depunere oferite de acest operator de pariuri și casino. Oferta fără depunere este valabilă până pe 30 septembrie 2023!

betano bonus fara depunere rotiri gratuite
Activează bonus

Ghid activare free bet + rotiri gratuite fără depunere

Ca să te bucuri de rotirile gratuite fără depunere oferite de Betano trebuie doar să te înregistrezi pe platforma operatorului. După ce dai click pe butonul „Înregistrare”, trebuie să completezi un formular care are patru secțiuni. Ai grijă ca toate informațiile să fie corecte, întrucât vei avea de parcurs verificarea contului, iar datele furnizate vor fi confruntate cu cele din documentele oficiale, pe care le trimiți pentru KYC.

Prima secțiune cuprinde următoarele câmpuri: email, prenume, data nașterii, gen și echipa favorită.

În a doua secțiune sunt de completat informațiile referitoare la: stradă, oraș, țară și telefon.

În a treia secțiune, după „Nume utilizator” și „Parolă”, în partea de jos a ecranului vei vedea rubrica „Ai un cod promoțional?”. Pentru a activa oferta fără depunere Betano, în acea bară trebuie să scrii codul „700SURPRIZE”. Acest cod este special pentru oferta fără depunere Betano, valabilă în perioada 1 – 30 septembrie 2023.

În fine, în cea de-a patra secțiune trebuie să introduci Codul Numeric Personal (CNP), să confirmi că ai peste 18 ani (vârsta minimă legală pentru practicarea jocurilor de noroc) și că accepți „Termenii și condițiile”, dar și să bifezi căsuța din dreptul textului „Vreau să primesc actualizări cu privire la oferte și bonusuri. Sunt conștient că mă pot dezabona în orice moment”. Exprimarea acordului este obligatorie pentru a activa rotirile gratuite la Shining Crown. De altfel, nu vei putea activa nicio ofertă dacă nu accepți să primești informații de marketing prin mijloacele de contact furnizate. Situația este valabilă indiferent de operator.

După ce ai completat formularul de înregistrare, trebuie doar să intri în email și să dai click pe mesajul primit din partea Betano, pentru a activa contul de jucător. Când te loghezi pentru prima oară, rotirile din partea casei sunt deja disponibile. Deschizi slotul „Shining Crown” și le joci.

Valoarea totală a rotirilor gratuite fără depunere este de 155 lei. Suma este mai mare decât depunerea minimă impusă de acest cazinou online, care este de 30 de lei.

Termeni și condiții bonus fără depunere Betano

Bonusul fără depunere Betano constă în 750 de rotiri gratuite la popularul slot cu fructe și șeptari „Shining Crown”. Trebuie să ții cont că este un bonus cu valabilitate limitată, până pe 30 septembrie 2023, deci ar fi bine să îți deschizi cont cât mai repede, ca să nu-l ratezi.

După ce te-ai înregistrat folosind codul promoțional „700SURPRIZE” la înregistrare, rotirile sunt disponibile în cont timp de 7 zile. Dacă nu le folosești în acest interval, ele dispar. Câștigurile obținute prin utilizarea rotirilor gratuite fără depunere sunt cash. De exemplu, dacă învârtirile primite cadou generează un câștig de 30 de lei, acești bani intră direct în balanța reală și pot fi retrași după ce îți verifici identitatea.

Această ofertă se cumulează cu oferta Betano pentru clienții noi: 100% din primul depozit, până la 1.000 de lei.