Site-uri Pariuri CS:GO & Bonusuri

Care sunt cele mai bune site-uri de pariuri pentru CS:GO? Analizăm aici casele de pariuri online din România ce oferă posibilitatea de a paria pe Counter-Strike: Global Operations, bonusurile oferite de acestea și vedem cum putem plasa primele pariuri pe meciuri de CS:GO ca începători.

CS:GO este cel mai pariat și urmărit joc de esports în România, iar agențiile online și-au lărgit oferta de meciuri și evenimente pe care putem paria în 2023 datorită acestui trend. Vorbim aici de pariuri pe bani reali și nu skin-uri, și doar la acele siteuri ce sunt legale în România, fiind licențiate de ONJN. Utilizarea caselor de pariuri ce nu sunt licențiate este ilegală și jucătorii pot fi amendați de ONJN, așa cum s-a întâmplat acum câțiva ani când au fost amendate peste 45.000 de persoane fizice pentru că au pariat la un recunoscut site internațional ce încă nu primise licența.

Top 3 site-uri de pariuri CS:GO

Am analizat oferta tuturor siteurilor de pariuri din România și am ajuns la concluzia că următoarele 5 sunt cele mai bune în materie de pariuri pe CS:GO:

 
Site de pariuri
Bonus înregistrare
Activează
1
100% bonus până la 300 RON
Activează bonus
2
Până la 500 RON la primele 3 depozite
Activează bonus
3
100% bonus până la 500 RON
Activează bonus

Bonusurile de pariuri pe CS:GO

Casele de pariuri oferă bonusuri pentru jucătorii noi la înregistrare, iar unele oferă adițional promoții speciale pe CS:GO clienților activi. Vă prezentăm mai jos o descriere succintă a acestor bonusuri:

Cel mai cunoscut tip de bonus este cel la prima depunere. Acesta îți va oferi de obicei dublul sumei pe care o depui pentru prima dată la o agenție nouă, în limita a 300 sau 500 RON, în funcție de ce site alegi. Asta înseamnă că vei primi 100% din primul depozit, deci dacă vei depune 300 RON, vei putea paria cu 600 RON pe CS:GO sau alte meciuri de esports / sport tradițional.

Altă promoție este pariul fără risc. Valoarea primului tău pariu la o agenție nouă îți va fi oferită înapoi dacă pariul este pierzător. Uneori siteurile de pariuri oferă acest tip de bonus și jucătorilor deja înregistrați.

Există și bonusul fără depunere, care deși pare cel mai atractiv, el este și cel mai greu de convertit în bani reali. Unele case de pariuri oferă spre exemplu 50 LEI fără depozit la pariurile pe CS:GO, însă pentru a putea retrage banii trebuie să rulezi această sumă de foarte multe ori și la cote destul de mari.

Cum alegi cel mai bun site de pariuri CS:GO

Acum că am văzut un top al siteurilor de pariuri pe CS:GO, care dintre acestea ar fi cel mai bun pentru tine? Cel mai important lucru de luat în calcul este ca siteul ales să îți ofere posibilitatea să pariezi pe o varietate cât mai mare de meciuri și turnee de CS:GO, atât din România, cât și din străinătate. Verifica astfel oferta de evenimente înainte de a-ți deschide un cont.

Alt lucru de considerat este piața de pariuri și cât de variată este, deoarece pe unele siteuri poți paria doar pe rezultatul final (1×2), pe când pe altele poți paria și pe numărul de runde, hărți, kill-uri și așa mai departe.

Dacă vrei să faci depuneri prin Paypal, Paysafecard sau Bitcoin, ar trebui să fii sgur că agenția unde îți deschizi cont acceptă astfel de metode pentru depozite și retrageri.

În final, valoarea bonusului de bun venit și condițiile de rulaj trebuie analizate cu atenție, deoarece o sumă mai mare oferită ca bonus la înregistrare poate însemna și o posibilitate mai mică de a-l putea retrage, datorită rulajului ce trebuie efectuat.