Winboss Bonus fără depunere: 50 rotiri gratuite

Află tot ce trebuie să știi despre bonusul fără depunere Winboss, care constă în 50 de rotiri gratuite la slotul Sweet Bonanza. Este o promoție de bun venit atractivă, întrucât câștigurile trebuie rulate o singură dată pentru a fi transformate în cash. Dezvantajul e că promoția e valabilă doar dacă ai făcut o depunere în prealabil.

winboss bonus fara depunere
Activează bonus

Mai jos găsești toate informațiile esențiale despre bonusul Winboss de 50 rotiri gratuite, pași de activare și termeni și condiții.

Bonus Winboss Casino fără depunere

Nu este nevoie să faci o depunere specială pentru bonus, dar rotirile gratuite nu pot fi obținute până nu efectuezi un prim depozit și până nu îți verifici contul.

Aceștia sunt pașii finali ai activării ofertei de 50 rotiri gratuite fără depunere:

Mai întâi, dai click pe butonul „Creare cont” din pagina principală a site-ului. Formularul de înregistrare are două secțiuni. Prima cuprinde informațiile personale și de contact (CNP, Data nașterii, Gen, Email, Parolă, Prenume, Nume), iar în a doua sunt elemente esențiale pentru activarea rotirilor gratuite Winboss (trebuie să bifezi că ai împlinit 18 ani, că ești de acord cu termenii și condițiile și că dorești să primești mesaje promoționale).

Dupa ce ai creat contul, intri în profil la „Verificare cont” și încarci fotografia actului de identitate. Mai ai de făcut apoi o primă depunere (de minim 30 de lei) astfel încât să poți juca rundele gratuite când vei primi mesajul că documentul a fost aprobat. Dacă nu vrei să încarci fotografia direct pe platformă, o poți trimite pe email, la adresa specificată pe site.

Termeni și condiții rotiri gratuite

Să nu te sperii dacă ți s-a confirmat că totul este ok din punct de vedere al verificării identității, dar încă nu ai primit rotirile gratuite. La „Termeni și condiții” scrie că bonusul este acordat în maxim 48 de ore de la primirea mesajului. Totuși, deloghează-te și intră înapoi în cont.

Valoarea fiecărei runde acordate pentru slotul Sweet Bonanza este de 0,20 lei. Am menționat încă din start ce atrage foarte mult la această ofertă: rulajul câștigurilor generate de rotiri este de doar x1 (trebuie făcut în 24 de ore). Poți verifica oricând evoluția rulajului bonusului accesând secțiunea Profil – Bonusuri.

La plasarea fiecărei mize, vor fi folosite mai întâi fondurile din balanța reală, iar apoi cele din balanța bonus. Câștigurile sunt distribuite așa fel încât balanța reală să revină la valoarea inițială înaintea plasării mizei, restul fondurilor ajungând în balanța bonus.

Contează pentru rulaj doar rundele cu miza maximă de 20 lei. Suma maximă pe care o poți retrage după realizarea rulajului este de 500 lei.

Winboss Cod Promo la înregistrare

În formularul de înregistrare de pe siteul Winboss există posibilitatea de a introduce un cod promo. Nu este nevoie însă să introduci vreun cod special pentru a activa bonusul de bun venit sau rotirile gratuite fără depunere. Acestea se oferă automat jucătorilor care au urmat pașii de înregistrare.

winboss cod promo

Cum nu există la Winboss vreun cod promo fără depunere, recomandăm ca alternative bonusurile de la Betano și Mozzart unde prin introducerea unui cod bonus se vor activa automat peste 200 rotiri gratuite la fiecare operator.