Mozzart Bonus fără depunere: 150 rotiri gratuite (15 LEI)

Distrează-te cu 150 de rotiri gratuite la Fire Hot 5 fără depunere în cazinoul Mozzart. Bonusul fără depunere este dedicat clienților noi care își deschid cont prin intermediul site-ului nostru. Nu este nevoie să aștepți până la validarea documentelor trimise pentru verificarea contului: rundele gratuite sunt oferite după completarea formularului de înregistrare.

mozzart bonus fara depunere rotiri gratuite
Activează bonus

Ghid activare 150 rotiri gratuite fără depunere

Pentru a beneficia de bonusul fără depunere Mozzart, trebuie doar să îți deschizi cont pe platforma mozzartbet.ro. Iată pașii de urmat pentru activarea celor 150 de rotiri gratuite la „Fire Hot 5”:

– Apasă pe butonul de „Înregistrare”, aflat în partea superioară a ecranului principal;
– Completează prima parte a formularului de înscriere, care cuprinde următoarele câmpuri: nume de utilizator, email, parolă, prenume, nume, data nașterii;
– Confirmă că ai vârsta legală pentru a practica jocuri de noroc (18 ani împliniți);
– Bifează că ești de acord să recepționezi informații despre bonusuri și promoții;
– Acceptă termenii și condițiile, precum și politica de confidențialitate;
– Dă click pe butonul „Înregistrează-te”;
– Intră în email și accesează link-ul primit pentru a finaliza înregistrarea. Completează a doua parte a formularului, furnizând: naționalitatea, țara, orașul, adresa, CNP-ul.

Rotirile gratuite fără depunere sunt creditate în cont în termen de 24 de ore de la finalizarea înregistrării.

Termeni și condiții bonus fără depunere Mozzart

Ca orice ofertă promoțională, bonusul fără depunere Mozzart este asociat cu termeni și condiții. Prima informație care probabil că te interesează este valoarea acestui bonus. Fiecare rotire gratuită are miza de 0,1 LEI, ceea ce înseamnă că primești în total 15 LEI din partea casei. Rundele sunt valabile numai 7 zile de la intrarea lor în cont.

Câștigurile generate de cele 150 de învârtiri la „Fire Hot 5” sunt în bani bonus, ce pot fi transferați în balanța reală a contului tău printr-un rulaj de 35x. Dacă vei avea noroc și vei câștiga 40 LEI, vei avea de pariat 1.400 LEI. Poți face rulajul la orice joc vrei, nu există restricții din acest punct de vedere. Suma maximă pe care o poți retrage după realizarea lui este de 300 LEI.

Regula generală pe orice platformă de jocuri de noroc este că poți retrage fonduri numai după ce îți verifici identitatea. Așadar, nu neglija această obligație legală. Oricum, este o procedură care se desfășoară foarte rapid.