Admiral Bonus fără depunere: 100 LEI + 20 rotiri gratuite

Încearcă gratuit jocurile din cazinoul online Admiral cu 100 LEI bonus și 20 de rotiri gratuite fără depunere. Rotirile gratuite le primești pe loc, după validarea adresei de email, iar fondurile suplimentare vin după ce îți verifici contul de jucător.

admiral bonus fara depunere 2022
Activează bonus

Ghid activare 100 LEI + 20 rotiri gratuite fără depunere

Ca să te distrezi pe platforma Admiral, nici măcar nu este nevoie să îți confirmi identitatea. Primești 20 de rotiri gratuite Book of Ra Deluxe sau Lucky Lady’s Charm Deluxe sau Plenty of Fruit 40 doar pentru că dai click pe mesajul de validare primit pe email.

Până la acel moment, este necesar să bifezi căsuța din dreptul textului „Da, doresc să primesc informații despre noile jocuri, câștigurile mele și știri interesante prin email șitelemarketing”, din formularul pe care îl completezi după ce dai click pe butonul „Înregistrare”.

Apoi, după ce ai terminat de completat, intri pe email și găsești mesajul din partea Admiral. Rotirile gratuite fără depunere sunt ale tale. În regulament scrie că pot fi acordate în 24 de ore de la validarea email-ului, dar de obicei sunt creditate instant sau în maxim una-două ore. Pentru a le juca, mai trebuie doar să te loghezi în cont, să intri pe unul dintre jocurile indicate și să le activezi din fereastra pop-up care se deschide automat.

Dacă ți-ai exprimat acordul să primești mesaje promoționale, vei beneficia și de bonusul pentru depunere. Acesta se activează după parcurgerea procesului KYC (Know Your Customer). Concret, după ce te loghezi în cont, intri pe „Profil”, „Cont”, apoi în „Documente”. Acolo încarci documentele solicitate: o fotografie a unui act de identitate și o copie a unei facturi recente de utilități. Documentele pot fi trimise și pe email, la adresa asistentaclienti@admiral.ro, dar este mult mai eficient să le încarci direct pe platformă. După validarea lor (cel mai probabil în aceeași zi), ești înștiințat printr-un pop-up că îndeplinești condițiile pentru a primi bonusul fără depunere în valoare de 100 LEI.

Termeni și condiții bonus fără depunere Admiral

Câștigurile obținute în urma utilizării celor 20 de rotiri gratuite vin cu cerință de rulaj, ca și bonusul de 100 LEI. Banii bonus sunt transferați în balanța reală după ce sunt pariați de 30 de ori. De exemplu, dacă ai câștigat 60 LEI, ai de rulat 30×60 = 1800 LEI. Rulajul poate fi făcut prin pariuri sportive sau prin jocuri de cazino.

Sunt eligibile pentru rulaj numai biletele de pariuri care conțin minim trei selecții și care au cotă minimă 2.00. Nu sunt luate în considerare mizele plasate pe bilete în sistem, închise cu Cash Out sau cu returnare de miză.

Dacă vrei să faci rulajul în cazinou, trebuie să ții cont că nu sunt luate în considerare mizele jucate la mesele live. În rest, te poți distra la orice joc dorești. Ai la dispoziție 7 zile pentru a efectua rulajul. Partea bună este că nu trebuie să rulezi toată suma câștigată pentru a primi niște bani în balanța cash. Bonusul este convertit treptat, la fiecare 50 LEI (la fiecare 1500 LEI pariați).