Las Vegas Bonus fără depunere: 150 rotiri gratuite (30 LEI)

Las Vegas este unul dintre operatorii de jocuri de noroc care oferă bonus fără depunere: primești 150 rotiri gratuite la slotul Zeus vs Hades după verificarea contului. Rotirile vin fără condiții de rulaj și au o valoare totală de 30 LEI. Bonusul poate fi activat exclusiv prin linkul de mai jos doar până pe 20 octombrie.


Activează bonus

Cum activezi bonusul fără depunere: 150 rotiri gratuite la Zeus vs Hades

Bonusul fără depunere este primit după verificarea identității. Este foarte simplu să beneficiezi de această recompensă. Trebuie doar să îți deschizi cont, apoi să încarci pe platformă documentele solicitate.

Când intri pe site-ul Las Vegas și dai click pe butonul „Înregistrare” din dreapta sus a ecranului, se deschide formularul de înscriere, care are mai multe secțiuni. Mai întâi, vei avea de completat informațiile personale: prenume, nume, email, parolă, număr de telefon.

După introducerea numărului de telefon, vei primi un SMS pentru confirmare. Ca să continui procesul de înregistrare, trebuie să îl scrii în rubrica specială din fereastra pop-up. Acest pas este urmat de completarea informațiilor referitoare la CNP, data nașterii, naționalitate, gen, oraș, adresă. Toate datele introduse trebuie să fie reale, pentru că altfel nu vei trece „testul” verificării identității. Un bonus fără depunere este o adevărată ispită pentru vânătorii de promoții, care încearcă să își deschidă conturi multiple.

Nu îți ia mai mult de trei minute ca să completezi forumularul până în acest punct. Tot ce mai ai de făcut pentru activarea contului este să bifezi că ai vârsta minimă legală pentru practicarea jocurilor de noroc (18 ani împliniți) și că ești de acord cu termenii și condițiile, apoi să îți dai consimțămul de a primi noutăți despre bonusuri, oferte, jocuri gratuite, cote, prin email și telefon.

După aceea, te loghezi în cont, mergi în meniul de profil, la „Bonusuri”, și revendici fiecare ofertă.

Pentru a-ți verifica identitatea, accesezi „Profilul meu”, atunci când ești logat în cont, apoi „Verificare cont”. În acea secțiune ai posibilitatea tehnică de a încărca o fotografie a unui act de identitate, plus o copie a metodei de plată utilizate: copie față-verso a cardului de identitate (dacă folosești această metodă de plată) sau o copie/o captură de ecran cu interfața Skrill, Neteller, Paysafecard, pe care să fie vizibil numele tău. Atenție: dacă trimiți copiile de pe card, păstrează vizibile numai primele 6 cifre și ultimele 4 cifre de pe față și blurează CVV-ul de pe verso. În mod normal, documentele sunt validate în maxim 24 de ore și te poți bucura de rotirile gratuite fără depunere.

Termeni & condiții principale

Rotirile pot fi folosite numai pentru slotul Zeus vs Hades și sunt valabile 7 zile după creditarea în cont. Fiecare învârtire valoarea 0,20 RON fiecare, iar câștigurile obținute sunt în bani reali, adică poți să le retragi imediat.

Pariul fără risc se activează după ce ai efectuat o primă depunere. Biletul eligibil este premeci și are cota minimă de 1.50 per selecție. Dacă este necâștigător, primești miza înapoi sub forma unui pariu gratuit (nu mai mult de 100 de lei). Free bet-ul trebuie să aibă cotă minimă de 1.50 per selecție. Dacă este „verde”, primești în cont doar profitul (câștig minus miză), în limita a 1.000 de lei.

Despre Las Vegas: pariuri & casino

Las Vegas este una dintre cele mai noi platforme online de jocuri de noroc de pe piața românească, obținând licența ONJN în mai 2021 (valabilă până la data de 31 mai 2031). Este un site 100% românesc, deținut și operat de DIMSACON LTD, companie cu sediul în Malta.