Winner bonus fără depunere: 100 rotiri gratuite

Distrează-te cu 100 de rotiri gratuite fără depunere în cazinoul Winner la slotul Shining Crown! Rundele din partea casei sunt primite după verificarea identității, fără îndeplinirea altei condiții.

winner bonus fara depunere rotiri gratuite

Ghid activare 100 rotiri gratuite

Cele 100 de rotiri gratuite fără depunere oferite de cazinoul Winner sunt activate prin verificarea identității, după înregistrarea pe platformă. Deschiderea contului durează mai puțin de 3 minute, din momentul în care dai click pe butonul „Înregistrare”.

Urmează să completezi numărul de telefon, adresa de e-mail, parola, numele și prenume, adresa și CNP-ul. Pentru a finaliza procesul de înregistrare, trebuie să confirmi că ai 18 împliniți și că ai citit și ești de acord cu „Termenii și condițiile”. Mai există o „bifă” de pus, anume că dorești să ți se transmită informații despre bonusuri și promoții. Teoretic, acest acord este opțional. Practic, dacă nu îl bifezi, nu poți activa oferta fără depunere.

Următorul pas pe care trebuie să îl faci este să îți validezi adresa de email, dând click pe link-ul primit din partea operatorului. Mai ai apoi doar să-ți confirmi identitatea accesând secțiunea „Contul meu” și încârcând o fotocopie a unui act de identitate în partea de „Documente”. După ce primești confirmarea că documentul este în regulă, activezi rotirile din secțiunea „Promoții” și deschizi slotul „Shining Crown” pentru a le juca.

Termeni și condiții bonus fără depunere Winner

Din momentul în care contul îți este validat, ai la dispoziție 3 zile pentru a activa rotirile fără depunere și alte trei zile ca să le joci. Valoarea fiecărei runde este de 0,20 RON, iar câștigurile trebuie rulate de 40 de ori ca să le transformi în cash. Atenție: rulajul (pentru care ai la dispoziție 3 zile) poate fi făcut numai la același slot, „Shining Crown”. De exemplu, dacă e să câștigi 30 RON din cele 100 de învârtiri, ai de mizat 1.200 RON.

Miza maximă per rundă luată în considerare pentru rulaj este 20 RON. Cu alte cuvinte, dacă mizezi 25 RON pe o rotire, sunt luați în considerare numai 20 RON pentru rulaj.