Când se reia fotbalul în Liga 1, Bundesliga, Premier League?

Fotbalul din toată Europa a fost amânat sau chiar anulat din cauza pandemiei în luna martie. Acum că restricțiile de carantină au început să se relaxeze, întrebarea principală rămâne când reîncepe fotbalul în campionatele principale? Vom updata constant acest articol cu cele mai noi informații legat de cînd se reiau sezoanele din Liga 1, Bundesliga, Premier League și alte ligi importante.

Bundesliga

Momentan Bundesliga este singura ligă importantă de fotbal ce a reînceput oficial. Fotbalul din Germania s-a reluat pe 16 mai, iar siteurile de pariuri oferă cote săptămânal pentru fiecare etapă.

Când reîncepe Liga 1?

Cluburile din România au putut relua antrenamentele pe 15 mai. LPF a declarat că o primă dată la care ar puta fi reluat sezonul este pe 13 iunie. Jucătorii echipelor sunt testați momentan la fiecare săptămână, fiind impuse și reguli clare legate de transportul de la cazare la baza de antrenament.

Când reîncepe Premier League?

Guvernul din UK a declarat că Premier League poate să reînceapă pe 1 iunie, însă data nu este confirmată oficial, deoarece echipele și autoritățile engleze încă discută despre cum să garanteze siguranța jucătorilor odată cu reluarea sezonului. O parte din echipe au spus că vor reîncepe antrenamentele în această săptămână în grupuri mici, dar cel mai probabil vor putea juca meciuri de abia pe la jumătatea lui iunie.

Când reîncepe Seria A?

O primă dată înaintată de autoritățile italiene este 13 iunie. Guvernul italian a declarat recent că, în cazul în care un jucător sau un membru staff dintr-o echipă va fi testat pozitiv pentru COVID-19, întregul grup va trebui să fie carantinat automat pentru 15 zile.

Când reîncepe La Liga?

Liga din Spania a cerut acordul guvernului pentru a reîncepe meciurile din campionat și din cupă pe 12 iunie, însă Guvernul nu a oferit un răspuns oficial decomadată. Cluburile spaniole au primit însă permisiunea de a relua antrenamentele în grupuri de maxim 14 jucători. Diferite zone din Spania au măsuri diferite legate de carantină, cluburi din Madrid sau Barcelona având voie să reia antrenamentele doar cu 10 jucători în acest moment.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *