Site-uri de pariuri sportive online în Germania

Pariurile sportive reprezintă un hobby tot mai răspândit în Europa, fapt confirmat și de numărul mare de rezidenți germani care își deschid cont și plasează bilete constant. Potrivit estimărilor, piața germană de gambling va atinge valoarea de 3,3 miliarde de euro până în anul 2024. Pe această pagină îți vom prezenta tot ce ai nevoie să știi despre cele mai importante site-uri de pariuri sportive online legale atât în Germania, cât și în România: Betano și Sportingbet.

Casă de pariuri Germania
Bonus înregistrare
Activează
100% bonus până la €100
Activează bonus
100% bonus până la €50 + €130 în recompense
Activează bonus

Betano Germania

În Germania, Betano a obținut licența pentru pariuri sportive online în februarie 2021, din partea Consiliului Regional Darmstadt. Brandul aparține companiei Kaizen Gaming, care a fost activă pe piața germană încă din 2018. Aceeași companie, cu sediul central în Grecia, mai operează site-uri de pariuri în România (unde este în Top 3 branduri populare), Brazilia și Portugalia.

Dacă îți deschizi cont pe platforma Betano Germania, primești bonus de 100%, până la 100 de euro, la prima depunere. Pentru a beneficia de ofertă, trebuie să efectuezi un depozit de minim 10 euro.

Suma primită cadou trebuie rulată de 5 ori, pe cote de minim 1.65 per selecție, în termen de 90 de zile de la creditarea în cont. De exemplu, dacă faci un prim depozit de 50 de euro, primești 50 de euro pe care îi transformi în cash mizând 250 de euro pe cote minime de 1.65. Nu contează pentru rulaj biletele închise cu Cash Out sau cele care primesc miză 1.00. De asemenea, nu sunt eligibile biletele care conțin selecții cuprinse în oferta Marjă 0.

Atenție: din cauza legislației, în Germania nu se poate paria pe cornere sau pe cartonașe, ci numai pe rezultat final și pe goluri.

Sportingbet Germania

Sportingbet este o agenție de pariuri fondată în 1998, iar în prezent are peste 5 milioane de clienți la nivel global. Această agenție îți oferă un bonus de bun venit de 100% la primul depozit, în limita a 50 de euro, dacă depui minim 10 euro. Bonusul și depunerea trebuie rulate de 3 ori, pe cote minime de 2.00, în maxim 30 de zile. Așadar, în cazul în care depui 30 de euro, primești 30 de euro care sunt transferați în balanța cash dacă pariezi 180 de euro.

În plus, există provocări suplimentare, fiecare în valoare de 20 sau 10 euro (în total 70 de euro): o provocare live (pariu single plasat pe fotbal pe cotă minimă 2.00), o provocare combo (pariu cu minim două selecții din fotbal, pe cotă minimă 2.00), o provocare de depozit (trebuie efectuată o depunere de minim 10 euro) și o provocare de tenis/baschet (pariu single sau acumulator pe evenimente din tenis sau baschet, pe cotă minimă 2.00). Dacă accepți și duci la bun sfârșit toate cele patru provocări, primești și un pariu gratuit în valoare de 30 euro și un pariu de rezervă fără risc în valoare de 30 de euro. În total, poți beneficia de un bonus de 180 de euro.

Legislația pariurilor sportive din Germania

Intrată în vigoare în 2021, noua legislație care vizează industria gamblingului (Interstate Treaty on Gambling) prevede licențierea operatorilor online pentru pariuri sportive. Nu sunt permise alte forme de pariuri, precum cele pe evenimente sociale, financiare sau virtuale. Pariurile pe curse de cai necesită o licență separată. Pentru a intra în legalitate, operatorii trebuie să integreze în platformă un sistem OASIS, prin care sunt depistați și blocați jucătorii care nu au voie să practice jocuri de noroc, precum minorii. Licențele pentru bookmakeri au o valabilitate inițială de 5 ani.

Potrivit legii, atunci când deschizi cont la una dintre agențiile de pariuri online, ești obligat să setezi o limită lunară de depunere, care nu poate să fie mai mare de 1.000 de euro. Această limită nu poate fi modificată pe loc, solicitarea fiind operată după șapte zile de la înregistrarea cererii. Vârsta minimă pentru a juca la pariuri sportive este de 18 ani.