Mr Bit Bonus fără depunere: 100 rotiri gratuite

Activează 100 de rotiri gratuite la verificarea contului în cazinoul Mr Bit. Rundele gratuite sunt acordate pentru slotul „20 Golden Coins” după ce, în prealabil, efectuezi un prim depozit. Vezi mai jos tot ce trebuie să faci pentru a beneficia de rotirile cadou.

mr bit bonus fara depunere rotiri gratuite
Activează bonus

Cum activezi bonusul la verificare Mr Bit

Bonusul Mr Bit pentru clienții noi, de 100 de runde gratuite pentru „20 Golden Coins”, este ușor de activat. Primul pas este să îți deschizi cont. Cu un click pe butonul „Creare cont” intri în formularul de înscriere, care se întinde pe mai multe ecrane. Succesiv, ai de introdus email, parolă, telefon, nume și prenume, adresa de reședință și CNP.

Nu uita să bifezi că ești de acord să primești mesaje de marketing. Altfel, nu te vei bucura de nicio promoție. De asemenea, este obligatoriu să ai 18 ani împliniți ca să practici jocurile de noroc și să bifezi căsuța corespunzătoare. Există și o rubrică pentru „Cod bonus”, dar poți trece peste ea. În cazul acestui bonus, nu este nevoie de niciun cod promoțional.

După ce dai click din nou pe „Creare cont”, următorul pas este să te loghezi și să efectuezi o primă depunere, apoi să apeși pe butonul „Obține”, din partea de sus a paginii. Oferta de 100 de runde gratuite pentru verificare va apărea astfel în secțiunea „Bonusuri”. Imediat ce dai click pe butonul „Activează”, din dreptul ofertei, se deschide o fereastră pop-up de verificare. Aici trebuie să optezi pentru „Verifică” și apoi să încarci documentele solicitate.

Pentru a-ți dovedi identitatea, trebuie să trimiți o fotografie sau o copie scanată a unuia dintre următoarele documente:

– carte de identitate (față și spate)
– pașaport (deschis)
– permis de conducere (față și spate)
– permis de ședere (față și spate)

Documentul trebuie să se afle în termenul de valabilitate, iar imaginea trebuie să fie foarte clară, cu toate datele vizibile. De asemenea, este necesar să încarci o copie (fotografie sau scan) a metodei de plată și o copie a unei facturi de utilități (dar nu de telefonie mobilă) care să nu fie mai veche de trei luni.

După ce primești mesaj că documentele sunt ok și contul a fost validat, poți activa rotirile la „20 Golden Coins”.

Termeni și condiții rotiri gratuite

Nu este precizată o depunere minimă eligibilă pentru activarea bonusului la verificare, așadar este valabilă valoarea minimă generală, de 20 RON. Rotirile gratuite sunt disponibile 5 zile de la creditarea în cont, fiecare având miza de 0,20 RON. Cu alte cuvinte, depui 20 RON și primești 20 RON în runde gratuite, în termen de 7 zile.

Suma maximă pe care o poți retrage după efectuarea rulajului este de 500 RON.