Gets Bet Bonus fără depunere: 200 Rotiri Gratuite & 50 LEI

Vezi cum să activezi un bonus fără depunere de 200 de rotiri gratuite la slotul Burning Hot + 50 LEI freebet pe Gets Bet, un site de pariuri și casino ce devine tot mai atractiv în rândul jucătorilor de noroc din România.

getsbet rotiri gratuite

Activează bonus

Ghid activare bonus Gets Bet fără depunere

Bonusul fără depunere Gets Bet este dedicat exclusiv clienților noi. Așadar, pentru a beneficia de el, trebuie să îți deschizi cont folosind acest link, apoi un click pe butonul „Înregistrare”.

Formularul de înscriere are următoarele câmpuri:

– Prenume, nume, data nașterii, email.
– Țară, telefon, naționalitate, CNP, adresă, localitate.
– Username, parolă, monedă (adică RON).

După ce ai completat datele solicitate, următorul pas important pentru activarea bonusului este să bifezi că dorești să primești mesaje promoționale din partea operatorului. Apoi, după ce confirmi că ai 18 ani împliniți, înregistrarea este încheiată.

Mai trebuie doar să te loghezi în cont, să mergi în „Contul meu”, apoi în „Documente”, unde încarci documentele solicitate pentru verificarea identității: o fotografie de pe un act de identitate, o copie a metodei de plată și o copie a unei facturi de utilități (nu mai veche de 3 luni) prin care este confirmată adresa de reședință.

După ce primești confirmarea că documentele trimise au fost aprobate, accesezi din nou secțiunea „Contul meu”, apoi „Bonusuri active”. Vei vedea un câmp deasupra căruia este scris: „Ai un cont bonus?”. Introduci acolo „EURO200”, apoi dai click pe „Revendică”, iar rotirile gratuite fără depunere sunt ale tale.

Termeni și condiții rotiri gratuite

Cele 200 de runde gratuite pot fi jucate exclusiv la slotul Burning Hot, fiecare având o valoare de 0,20 lei. Rotirile sunt valabile numai 3 zile de la creditarea în cont. Câștigurile obținute în urma utilizării lor sunt în bani bonus, care ajung în balanța cash printr-un rulaj de x40. Rulajul poate fi făcut numai la sloturi, prin mize nu mai mari de 5 lei, în termen de 3 zile. Câștigul maxim care poate fi obținut în urma efectuării rulajului este de 250 lei.

Să spunem că ai un câștig de 30 de lei din cele 200 rotiri fără depunere. Pentru a transforma suma în bani reali, trebuie să mizezi 1.200 de lei la sloturi. Dacă din rulaj câștigi 320 de lei (de exemplu), rămâi doar cu 250, restul fiind oprit de operator, conform regulamentului promoției.

Dacă în termen de 3 zile de la acordarea câștigului în balanța Bonus Cazinou nu sunt îndeplinite condițiile de rulaj, atât bonusul, cât și câștigurile generate de acesta vor fi anulate.

Păreri Gets Bet

Gets Bet are un pachet de bun venit foarte atractiv. Ca și client nou, pe lângă rotirile gratuite fără depunere, beneficiezi de un bonus de până la 2.000 de lei, plus 450 de rotiri gratuite.

Este foarte greu de făcut rulajul pentru câștigul din rundele gratuite fără depunere. Trebuie să ai noroc pentru a rămâne cu bani cash după un rulaj de x40. Pe de altă parte, dacă ești amator de păcănele online, te distrezi în timp ce încerci.

Numărul furnizorilor cu care colaborează Gets Bet nu este impresionant. Sunt numai nouă provideri de sloturi în acest moment, în timp ce alți operatori au chiar și peste 40 de producători în listă.