Winbet Bonus fără depunere: 50 rotiri gratuite + 20 LEI

Deschide cont la Winbet și primești ca bonus fără depunere 50 de rotiri gratuite la slotul 20 Burning Hot și un pariu gratuit în valoare de 20 LEI. Fiecare recompensă este fără a face vreun depozit și fără condiții de rulaj. Citește mai departe ca să vezi cum se poate activa pachetul de bun venit.

winbet bonus fara depunere
Activează bonus

Cum activezi bonusul fără depunere Winbet

Bonusul de bun venit Winbet este foarte atractiv, pentru că te poți distra și în cazinou, și la pariuri sportive, fără să depui bani special pentru promoție. Ca să-l activezi, trebuie să fii atent, însă, la câteva detalii în momentul în care completezi formularul de înregistrare. Chiar în primul ecran al acestui formular există o rubrică în care trebuie să-ți exprimi acordul de a primi notificări despre Cashback, bonusuri gratuite și alte oferte exclusive prin email, SMS și telefonic. Beneficiezi de oferte promoționale doar dacă pui bifa respectivă. Mai rămâne doar să completezi toate câmpurile din formular și să dai click pe „Înregistrare”.

Pentru a activa contul, intri pe email și accesezi link-ul din mesajul primit de la Winbet. Te loghezi apoi în cont și mergi în secțiunea „Verificarea documentelor”, din meniul de profil. Acolo încarci o fotografie a unui act de identitate. În câteva ore ar trebui să primești confirmarea că documentul este în regulă. După ce ai finalizat și verificarea identității, trebuie să efectuezi o primă depunere, iar pachetul este activat.

Termeni și condiții rotiri gratuite & freebet

Oferta este valabilă pentru clienții noi pe întreg parcursul anului. Rotirile gratuite au valoarea de 0,20 LEI fiecare și pot fi folosite doar la slotul 20 Burning Hot, produs de Amusnet Interactive (fost EGT). După ce ți-ai verificat contul, ai la dispoziție 7 zile ca să le revendici (între timp, trebuie să efectuezi și un depozit de minim 50 LEI). După ce le revendici, ele sunt disponibile două zile. Ar fi culmea să nu profiți de ele. Îți ia doar câteva minute să le joci.

În ceea ce privește pariul gratuit, el se activează tot după ce ai făcut depunerea de minim 50 LEI. Trebuie să bifezi căsuța din dreptul lui, ca să fie folosite fondurile primite cadou. Îl poți plasa doar pe un bilet single live, cu cota minimă 1.50.

Free Bet-ul este disponibil 3 zile din momentul activării. Dacă este câștigător, primești în cont doar profitul (câștig minus miză). În cazul în care biletul primește cota 1.00, se consideră că pariul gratuit a fost deja jucat.