Netbet Bonus fără depunere: 100 rotiri gratuite

Bucură-te de 100 de rotiri gratuite fără depunere la Big Bass Bonanza în cazinoul NetBet. Pentru a profita de ofertă, trebuie doar să te înregistrezi și să îți verifici contul. Imediat cum ești anunțat că documentul trimis a fost aprobat, bonusul fără depunere NetBet este al tău.

netbet bonus fara depunere rotiri gratuite
Activează bonus

Ghid activare 100 rotiri gratuite la Netbet

Deschide-ți cont acum la NetBet și beneficiază de 100 de rotiri gratuite fără depunere, la verificarea contului. Este foarte simplu și rapid să activezi bonusul acordat de acest cazinou online clienților noi.

Mai întâi, trebuie să dai click pe butonul „Înregistrare”, pe care îl găsești în partea de sus a primului ecran. Dincolo de completarea corectă a datelor personale și a datelor de contact, nu uita să bifezi că ești de acord cu primirea pe email sau pe telefon a informațiilor despre oferte, promoții sau bonusuri casino. Dacă ignori respectiva bifă, nu vei beneficia de nicio promoție.

Activarea contului de jucător se face prin accesarea link-ului primit pe email. După ce te loghezi, mai ai de făcut o singură operațiune înainte de a primi cele 100 de rotiri gratuite fără depunere la popularul slot Big Bass Bonanza: intri în meniul de profil, apoi în secțiunea „Casierie” și imediat acolo unde scrie „Încarcă documente”, unde este nevoie să urci pe platformă o fotografie a unui act de identitate (sunt acceptate cărțile de identitate, permisul de conducere sau pașaportul). Există și alternativa să trimiți aest document pe email, la adresa contact@netbet.com.

Cel mai sigur este să îți fotografiezi cartea de identitate. În mod normal, după câteva ore, vei primi mesajul că documentul a fost validat. În acel moment, poți merge în secțiunea „Oferte disponibile” (care se găsește tot în „Casierie”) pentru a accepta bonusul fără depunere. Mai trebuie doar să deschizi jocul Big Bass Bonanza pentru a te distra cu 100 de rotiri fără depunere din partea cazinoului NetBet.

Termeni și condiții bonus fără depunere

Te sfătuim să te te grăbești cu verificare contului, pentru că oferta fără depunere NetBet este disponibilă numai 14 zile după înregistrarea pe platformă. O altă informație importantă este că rotirile gratuite vor fi valabile numai 24 de zile de la creditarea în cont.

Câștigurile rezultate din folosirea învârtirilor gratuite la Big Bass Bonanza sunt în bani bonus. Pentru a le converti în bani reali este necesar să le mizezi de 40 de ori la același joc produs de Pragmatic. Așadar, în cazul în care câștigi 20 de lei, trebuie să joci de minim 800 de lei ca să poți retrage banii. Există un termen limită de trei zile pentru realizarea rulajului respectiv. Câștigurile rezultate din rulaj sunt limitate la 1.000 de lei.

Cerința de rulaj (40x) pare mare, dar nu este imposibil de realizat. Totul ține de noroc. Dacă ai șansa să declanșezi repede un joc bonus în care pescarul nu este scump la vedere, bugetul se poate mări suficient, astfel încât să accesezi de mai multe ori secvența de rotiri gratuite. Trebuie să ajustezi mereu miza la bankroll-ul avut la dispoziție. Nu juca pe mize mari dacă ai numai câteva zeci de lei în cont, pentru că fondurile se duc rapid și irosești o ocazie bună de a porni cu dreptul distracția în cazinoul NetBet.