Game World Bonus fără depunere: 50 rotiri gratuite

Câștigă 50 de rotiri gratuite fără depunere în cazinoul Game World. Rundele gratuite sunt disponibile pentru slotul „Extra Juicy” numai din aplicație, după ce îți validezi numărul de telefon și contul deschis pe platforma gameworld.ro. Oferta este valabilă doar până la data de 30 septembrie 2023.

game world bonus fara depunere 50 rotiri gratuite

Cum activezi bonusul fără depunere la Game World casino

Activarea ofertei fără depunere din cazinoul Game World nu ar trebuie să ridice nicio problemă. Toată operațiunea pornește de la apăsarea butonului „Înregistrează-te”, aflat în partea superioară a paginii principale. Primele câmpuri de completat în formularul de înscriere sunt nume de utilizator, email, telefon și parolă.

Tot în primul ecran sunt două căsuțe care trebuie bifate: „Am citit și sunt de acord cu Termenii și Condițiile Game World” și „Sunt de acord să primesc mesaje promoționale prin e-mail și telefon”. Dacă nu o bifezi pe prima, nu poți deschide contul. Dacă nu o bifezi pe a doua, te poți înregistra, dar nu poți activa ofertele promoționale. Așadar, ca să activezi bonusul fără depunere Game World, trebuie să fii de acord cu tot ce scrie pe ecran.

În continuare, în formularul de înscriere trebuie să completezi informațiile personale: nume, prenume, data nașterii, sex, CNP. Într-un nou ecran este necesar să scrii adresa la care locuiești, orașul, țara, cetățenia. Un ultim click este dat pe butonul „Înregistrează-te”, după care vei primi un email cu un link, pe care trebuie să îl accesezi pentru activarea contului.

De asemenea, la numărul de telefon furnizat vei primi un cod, care trebuie introdus în rubrica dedicată verificării telefonului.

După ce ți-ai activat contul, trebuie să intri în meniul de profil, apoi în secțiunea pentru verificarea identității. Acolo vei putea încărca fotocopia unui act de identitate (carte de identitate sau pașaport sau permis de conducere). Până vei primi mesaj că identitatea ți-a fost verificată, ai timp să descarci aplicația Game World și să te loghezi folosind numele de utilizator și parola stabilite la înregistrare.

După ce primești confirmarea că documentul transmis a fost aprobat, poți deschide jocul „Extra Juicy” din aplicație pentru a juca cele 50 de runde gratuite.

Termeni și condiții rotiri gratuite

Trebuie să te grăbești dacă vrei să profiți de oferta Game World fără depunere, pentru că promoția are un deadline: 30 septembrie 2023. Până la această dată trebuie să îți verifici și identitatea, nu doar să te înregistrezi pe platformă.

Fiecare rotire gratuită la „Extra Juicy” are valoarea de 0,20 RON, iar câștigurile obținute trebuie rulate de 30 de ori, în termen de 2 zile. De exemplu, dacă obții 10 RON din folosirea bonusului fără depunere, trebuie să mizezi 300 RON pentru a transforma suma în cash.

În cazul în care ai bani în balanța reală, atunci când plasezi un pariu sunt utilizate mai întâi acele fonduri, iar apoi banii din balanța bonus. Valoarea maximă pe care o poți retrage după efectuarea rulajului este de 5.000 RON.